ulla_gazelle_sort

Spidskompetencerne i min Gazelle virksomhed er tekst, kommunikation og projektledelse

Lang erfaring med kommunikaton

Nyemann Communication ApS blev etableret den 1. oktober 1998. Efter at have arbejdet seriøst hårdt gennem flere år bragte jeg min virksomhed frem til en BØRSEN GAZELLE <linkbuilding?> helt alene. Det er jeg stadig stolt af.

Kreatvitet er værktøjet - kommunikation er målet

I dag skriver, redigerer og oversætter jeg tekster indenfor markedsføring og kommunikation på dansk for små og store virksomheder, organisationer og fonde. Jeg samarbejder også med reklame-, web- og kommunikationsbureauer – og har for nylig udvidet med film-produktion, fordi levende billeder/ videoklip er et spændende område, der vinder mere og mere frem.

ulla

Sammen er vi stærkest

monstera leaf on pink pastel background

Få glæde af mine tæt tilknyttede eksperter på topplan!

Sammen med dem driver jeg et full service-bureau, hvor jeg og mine folk tilbyder professionel hjælp af meget høj kvalitet på disse områder:

  • SoMe
  • PR
  • Strategisk PR og krisehåndtering
  • Grafisk design
  • Web design
  • Fotografi
  • Film- og videoproduktion
  • Tryk mm.

Mit mantra: Der er altid en løsning

Fra den ene side af skrivebordet – er du virksomhed?

Er du i din egen virksomhed eller er du ansat, taler jeg dit sprog. Det er din store fordel, at jeg har erfaring fra mit tætte samarbejde med og briefinger fra reklamebureauer i København. Göteborg og Stockholm.

 

Og fra den anden – er du på bureau?

Er du på reklamebureau, kommunikationsbureau, digitalt bureau eller anden virksomhed i den retning, kan du også udnytte denne fordel – plus det at jeg konkret har siddet 20 år med benene under eget skrivebord.

 

I dag er det oftest danske, kommercielle og redaktionelle tekster til trykte og digitale medier fra idéplan til eksekvering, du kan få min personlige hjælp til. Men du kan også få glæde af mit Nordic Team, som er en fast sammentømret gruppe af tekstforfattere. Hér kan du få svensk, norsk, finsk og islandsk samt engelsk, tysk og kinesisk – nærmere betegnet mandarin – og hver eneste gang du taler os, får du hjælp fra en modersmålsbaseret copywriter!

Skulle du få behov for andre sprog, så lad mig det vide. Via mit netværk i store dele af verden kan jeg næsten med sikkerhed sige, at jeg kan finde den rette, høje kvalitet fra hvert enkelt land.

Uddannelse, livserfaring og noget sejhed

Hvad du får med i pakken er min faglige viden indenfor reklame, markedsføring og information – såvel som projektledelse og formidling/undervisning – alt det kombinerer jeg i dag med min livserfaring, en portion sejhed samt min viden om kommunikation i både Danmark og resten af verden.

Når du vælger mig som din samarbejdspartner på tekst, får du en uddannet lærer og speciallærer samt en baggrund i salg og marketing plus en 3-årig lederuddannelse fra DSB.

Jeg har tidligere været leder for salgsafd., produktansvarlig, ass. redaktør m.fl. I min karriere blev jeg headhuntet til en lang række store, spændende opgaver og projekter. Det gør mig til den professionelle person, jeg er i dag.


Velkommen i min forretning.

nyemann
ulla_gazelle_sort

Kontor

DIREKTIONEN

Kgs. Nytorv 28
1051 København K
Classensgade 36
2100 København

Kontakt

+45 2326 1012

ulla@nyemann.com

Social