Som tekstforfatter håndterer jeg både nye og gamle discipliner

Brug mig blandt andet til

 

 • Webtekster og bannere
 • Social Media
 • Virksomhedspræsentationer
 • Brochurer, foldere og flyers
 • Nyhedsbreve / præsentationer

 

 

 • Produktblade
 • Tekst før, under og efter køb
 • Content marketing
 • SEO
 • Link building

 

 

 • Annoncer
 • Journalistik og storytelling
 • Redigering niveau 1, 2 og 3
 • Oversættelse el. transcreation
 • Film og radio

 

Tænker du i dialog – og kommunikerer du med dine kunder både før og efter køb?

Som virksomhed er det vigtigt for dig at have en god og ærlig relation med dine kunder. Men lige som i privaten bygger de sande venskaber også på nære samtaler og fællesskabsfølelser. Derfor anbefaler jeg klart dialogmarkedsføring til dig og de andre virksomheder, jeg arbejder for.

Spred din kommunikation og udnyt bedst de forskellige kanaler

Planlæg med fordel dit velovervejede mediemiks. På den måde sporer du lettere modtagerne af dine budskaber ind på, hvordan de skal opfatte dem. I dag er det faktisk vigtigere end nogensinde at tænke de digitale medier ind – fx er videoklip på din hjemmeside et stærkt kort på din hånd.

Top view of round empty chalkboard wooden speech bubble on pink and blue background
monstera leaf on pink pastel background

Content Marketing med målrettede tekster er vejen frem

I dag skal du som virksomhed bevæge dig fra traditionel markedsføring i andres medier til selv at skabe din egen content marketing via dine egne kanaler. Og så skal du altså vælge en præcis strategi. Fx skal du kontinuerligt sørge for at producere redaktionelt indhold, der skaber værdi for dine læsere.

 

Præcist og målrettet arbejde

Med andre ord brug mig, når du skal have skrevet, bearbejdet, oversat og tilpasset redaktionelle og kommercielle tekster på dansk. Indholdet skal altid være interessant og relevant for læseren. Og så skal det bare virke præcis i det medie, hvor du vil publicere det.

Hos mig får du præcis de tekster, dine kunder helst vil læse

Dialogbaseret markedsføring skaber tættere relationer

Dine kunder er unikke individer og vil kun høre det, der giver værdi for dem. Jeg forstår dine kunders behov og sørger derfor for tekst med de rette argumenter. Du skal kommunikere mere end at give dem information – sådan så envejskommunikation glider i baggrunden til fordel for dialog.

 

SEO-tekster – du skal ikke tro, du skal vide!

Hvordan tænker dine kunder både inden – og imens de søger? Hos mig får du SEO-tekster med kvalitet og korrekt disponering. Du får en balance mellem søg- og læsbarhed. Dine kunder skal let kunne finde dig. Googles søgerobotter belønner i øvrigt også læsevenlige tekster skrevet til rigtige mennesker, så du opnår en højere placering – også kaldet ranking.

 

Link building – et effektivt værktøj

Det er effektivt at anvende link building i dine tekster eller artikler. Jeg hjælper dig med at sætte aktive links ind ”under” en linje sådan her: Prøv fx at tjekke min faste samarbejdspartner på strategisk PR lige hér! Bruger du denne teknik, kan du både skabe synergi ved at give andres hjemmesider (produkter, virksomheder, personer, organisationer m.fl.) opmærksomhed og samtidigt aktivere Googles søgerobotter, hvilket igen får din hjemmeside til at ’ranke’ højere.

Jeg tilbyder også …

Journalistik / Storytelling

Vær interessant og væk tillid


Dine kunder er også mennesker, som bliver tiltrukket af interessante historier. Så forestil dig, at tekster med aktuel og relevant information vil:

 • hjælpe dem til at se en sammenhæng
 • give dem styr på deres egen opfattelse OG
 • nære deres fantasi.

Din journalistiske tekst skal altid være baseret på din læsers nysgerrighed – og det hjælper jeg dig gerne med at sikre.

Få redigeret dine tekster

Tekstredigering øger læsbarheden!


Er du en uvant skribent, kan det være svært at forvandle dine tanker til tekst. Og så kommer teksten let til at fremstå rodet. Lad mig redigere dine tekster. Jeg hjælper dig med at forenkle tunge, forvirrende sætningskonstruktioner, stryge overflødige ord og gøre teksten mere målrettet og forståelig.

Du kan få tekstredigering i tre niveauer


For dig er det en fordel at kunne få præcis den teksthjælp, du har behov for. Du får – med andre ord – mig som din nære samarbejdspartner på tekst. Jeg går mere eller mindre i dybden således:

 • Niveau 1 – du får nærlæst, gransket og redigeret sproget ned i alle detaljer
 • Niveau 2 – du får bearbejdet din tekst. Jeg ændrer evt. meningsforstyrrende fejl mm.
 • Niveau 3 – du får rettet din unikke tekst. Jeg tjekker og retter kun stave- og tegnsætningsfejl.

Nordic Team

Nordic Team – vi skaber nye sprogversioner


Nordic Team er min egen gruppe af skarpe tekstforfattere. Vi hjælper dig med dine tekster på alle nordiske sprog samt engelsk, tysk og kinesisk. Er der et sprog, du ikke ser hér, så sig til. Jeg har et enormt netværk over hele verden. Derfor kan jeg hurtigt og sikkert skaffe dig den sproghjælp, du har behov for.

Du får et nyt originalsprog


Hos os får du kvalitetstekster på dit/dine ønskede sprog. Som ’native copywriters’, tekstforfattere, ordnørder og skribenter er vi specialister i vores egne sprog. Vi er specialister i ’transcreation’  – eller kald det kvalitetsoversættelse  – af tekster, som du kan anvende i din markedsføring, reklame og kommunikation.

Tekst til radio, TV og film

Få et bedre flow i jeres talemanus


Sproget i dit talemanus skal fungere perfekt, når du hyrer en speaker. Uanset om det er til din jingle, dit radiospot, dit videoklip på web eller fjernsynsreklame eller til din biografreklame. Det er vigtigt, at I har det rigtige flow i teksten – og der er anvendt det rigtige ordvalg.

Radiospots eller reklamefilm fortæller noget interessant om din virksomhed. Og disse tone- eller filmklip trænger i øvrigt også lettere igennem de mængder af kommunikation, vi dagligt bliver udsat for. For lytteren eller beskueren er det let hurtigt at hente information om fx et nyt produkt, tjeneste eller brand.

nyemann
ulla_gazelle_sort

Kontor

DIREKTIONEN

Kgs. Nytorv 28
1051 København K
Classensgade 36
2100 København

Kontakt

+45 2326 1012

ulla@nyemann.com

Social