Cases & Referencer

Hér kan du læse om nogle af de virksomheder, som jeg har samarbejdet med. Og de testimonials, som de har valgt at give mig med på vejen.

SWE Stockholm

"SWE har arbetat tillsammans med Ulla på flera olika sorts uppdrag (bland annat gällande finansiella tjänster, livsmedel och resor) och vi är mycket nöjda. Ulla är fantastiskt tillgänglig, snabb och kunnig. Därtill visar hon på ett stort engagemang för att leveransen alltid ska vara den bästa möjligt."

Josef Danell – VD och kundansvarig

Reklamebureauet SWE (Stockholm)
Transcreation fra svensk til dansk

Jeg arbejdede med mange forskellige opgaver for SWE gennen en periode på 6 år. Bl.a. skabte jeg transcreation på Eurocards kampagner for deres High-End cards. Min kontakt til det svenske reklamebureau kom gennem en projektleder, som jeg tidligere arbejdede sammen med på to andre bureauer – så hun tog mig bogstaveligt med en tur nedenom Malmö og så tilbage til Stockholm.

Asset 7

Du er et af de mest kreative mennesker, jeg nogensinde har arbejdet sammen med.

 

Peter Nielsen – salgsdirektør

 

I min tid som direktør i Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S ønskede vi at kommunikere vores vigtigste projekter ud til potentielle kunder. Viften, vi fik, var en nyskabelse. Og den vakte stor opmærksomhed med sine præcise tekster og sin lidt rå, nordiske stil. Vi ville skille os ud og sende signaler som en anderledes, dygtig virksomhed. Det mål nåede vi. Ulla styrede også produktionen igennem til en absolut konkurrencedygtig pris.

Lars Kragh – CEO

Carl Bro & Leif Hansen Rådg. Ingeniører
Projektledelse og tekst

Jeg havde fornøjelsen af et flot samarbejde som deres reklamebureau og fulgte med direktøren og salgsdirektøren fra fra deres tid i Carl Bro til deres nye rolle som generationsskifte i Flemming Leif Hansens fremadstormende ingeniørvirksomhed Leif Hansen, Rådg. Ingeniører. Jeg og min grafiske designer, webdesigner og vores foretrukne trykkeri leverede mange løsninger bl.a. et pilotprojekt i samarbejde med den danske ambassadør Ulrik Federspiel i USA. Projektet blev bredt videre ud i den store verden på tysk, fransk og japansk. Vi producerede både hjemmeside og foldere til projektet. Og denne vifte, som de senere bestilte – som udvidet visitkort – til deres salgsrejse til MIPIM kongressen i Cannes.

H&M

"Samarbetet med dig är enbart positivt. Du känner för och arbeter för att H&Ms sätt att marknadsföre sig på den danska marknaden sker på ett riktigt och H&M-mässigt sätt. Jag uppskattar dina synpunkter." & "Om dej tycker jag om!!! Du är glad och arbetsvillig med driv. Jag är nöjd som kund!"


Jan-Axel Haglund – Marknadschef, Mailorder, H&M Borås

Jan-Adam Rytterbro – Produktionschef H&M Stockholm

H&M
Projektledelse, tekst & dtp – gennem 14 år

Et helt utroligt tæt samarbejde med en kunde gennem rigtigt mange år i hhv. Danmark, Sverige og Tyskland. Udover tekstforfatter med ansvar for det danske sprog on-line, blev jeg ekstern projektleder og arbejdede både med H&Ms tekster i deres kreative afd. i Hovedsædet, Stockholm samt var til trykstart på det danske katalog i trykkeriet i Stuttgart. Men jeg arbejdede også sammen med deres marketingafd. i Borås og udviklede nye kommunikationsformer i deres samarbejdsgrupper. Og så blev jeg – som eneste eksterne medarbejder – medlem af deres udviklingsgruppe!

Asset 6

Her kan du se min idé og det færdige resultat af en lang række produktblade. Marianne Giske, som ejer skønhedsklinikken, ønskede faktisk noget helt andet. Men efter et møde blev vi enige om, hvad der var bedst for hende – nemlig at få et system med samlemappe.

Clinique Belnature, Hellerup
Trykt materiale fra scratch

Som ejer af Nyemann Communication ApS havde jeg lyst til at mærke glæden ved at give. Og hvad er vigtigere end at glæde mennesker i en vanskelig og hård livssituation? Derfor blev jeg glad, da jeg fik chancen for at skrive for Make-A-Wish Ønskefonden, som opfylder ønsker for livstruende syge børn. Efter at have gennemarbejdet konceptet for deres nye magasin sammen med min fabelagtige, grafiske designer Mikael Gormsen, KibergGormsen, glædede organisationens bestyrelsesformand mig med en flot testimonial – så fint at være med til at skabe håb, styrke og glæde.   

Asset 9

"Make-A-Wish Ønskefonden arbejder for at skabe håb, styrke og glæde for børn, der må leve i en barsk hverdag pga. livstruende sygdomme som cancer, medfødt hjertefejl, muskelsvind og meget andet.

Vi opfylder barnets højeste ønske - det kan være en rejse, at møde et idol eller selv være prinsesse, hemmelig agent eller brandmand for en dag.

Det ville ikke være muligt at gøre uden donationer og støtte fra private og erhvervsvirksomheder. Og den støtte kan vi kun opnå med materiale, der på ærlig og levende vis fortæller om organisationens arbejde.  

Det er lykkedes for Nyemann Communication ApS på kort tid at skabe og formulere en ny og medrivende stil i vores Nyhedsbreve og øvrige skriftlige materiale. Teksterne afspejler vores frivilliges store arbejdsindsats – men også børnenes glæde og nyfundne styrke, når de har fået opfyldt deres store ønske.

Vi er meget taknemmelige for Nyemann Communications kompetente, professionelle og ikke mindst dedikerede indsats!"

Djamila Honoré – Bestyrelsesformand Make-A-Wish® Ønskefonden Danmark

Make A Wish Foundation / Ønskefonden (charity)
Kommunikationsrådgivning og tekst

johner_kollage_portrait_5

Johnér er et billedbureau med speciale i nordiske billeder, som de sælger via nettet over hele verden. Deres nyhedsbrev er en effektiv måde at kommunikere med nuværende og potentielle kunder. Hver måned udsender vi et nyhedsbrev med nyttige oplysninger samt interviews, kloge råd og tips, men også med interessante artikler om billeder og fotografering. Mod slutningen af året bliver de bedste artikler valgt ud, teksterne redigeret og samlet i et lækkert og værdifuldt E-magasin, som sendes ud til abonnenterne. Vi skaber transcreationen af de svenske nyhedsbreve i løbet af året. Når E-magasinet herefter skal sammensættes, er artiklerne blevet redigeret én gang til på alle sprog – og så oversætter vi de nye overskrifter, mellemrubrikker og billedtekster.

Johnér Bildbyrå (Stockholm)
Nyhedsbrev og E-magasin - mit ’Nordic Team’ skaber transcreation fra svensk til dansk, norsk, finsk og engelsk.

Asset 8

"Ældre Sagen har i en årrække trukket på Ulla Nyemanns stærke kompetencer som tekstforfatter: Ulla har - i direktør Bjarne Hastrups navn - med stor ildhu, idérigdom og indføling med målgruppen forfattet en række forskellige, målbare versioner af Ældre Sagens løbende direct mail kampagner, som har til formål at hverve nye medlemmer. Vi har nydt godt af hendes nærvær og sparring, og sætter både stor pris på hendes velforfattede tekster såvel som hendes gode humør og venlige samarbejdsevne. Vi kan således tilskrive Ulla en del af den succes, hvor vi i dag har over 720.000 medlemmer.

Derudover har Ulla har til vores store tilfredshed brainstormet på og skrevet kampagne og hjemmesidetekst til vores tiltag “Familieuniverset”. Samarbejdet har haft mange facetter og har bl.a. også omfattet interviews med sociolog Emilie van Hauen, som var vores spokesperson på tiltaget.”

Janne Weston – ansvarlig for direct marketing, Ældre Sagen.

Ældresagen
Sparring og tekst

Jeg skrev forskellige, målbare versioner af Ældre Sagens direct mail kampagner, som bl.a. har til formål at hverve nye medlemmer – og altid i direktør Bjarne Hastrups navn. Endvidere har jeg arbejdet/arbejder jeg med andre typer kampagner, konkurrencer og det kundevenlige IT-koncept ’FamilieUniverset’ – sidstnævnte i tæt samarbejde med sociolog Emilia van Hauen. Se evt. hendes blog om universet her.

nyemann
ulla_gazelle_sort

Kontor

DIREKTIONEN

Kgs. Nytorv 28
1051 København K
Classensgade 36
2100 København

Kontakt

+45 2326 1012

ulla@nyemann.com

Social